Algemeen

Chris Hemsworth deelt 'Thor'-foto samen met Matt Damon en Taika Waititi

De nieuwe 'boysband' is er klaar voor!

door Wouter Drummen om 15:33 in Algemeen
Eerder vandaag verschenen er al diverse foto's van een kale Christian Bale. De met een Oscar bekroonde acteur speelt de villain in de nieuwe Thor film, Love and Thunder, namelijk Gorr The God Butcher. Nu deelt ook Chris Hemsworth een kiekje van achter de set.

Hierop is niet alleen Hemsworth te zien, maar ook Matt Damon en Taika Waititi. Damon zal opnieuw de 'neppe' Loki spelen, zoals dat al eerder het geval was in het toneelstuk in Thor: Ragnarok, terwijl Waititi natuurlijk weer de regie voor zijn rekening zal nemen. Waititi is echter ook opnieuw te zien als Korg. Bekijk de foto hieronder.Wat te verwachten
Er wordt met smart uitgekeken naar het nieuwe solo avontuur van Thor. Het wordt alweer zijn vierde solo-film, waarmee hij de eerste plaats weet te pakken in dat klassement. Buiten grote namen zoals Bale, Damon, Hemsworth en Waititi mag de rest van de cast er ook zeker zijn.

Andere rollen zijn voor onder meer Natalie Portman als Mighty Thor / Jane Foster, Tessa Thompson als Valkyrie, Chris Pratt als Peter Quill/Star-Lord, Jaimie Alexander als Sif, Dave Bautista als Drax the Destroyer, Karen Gillan als Nebula, Pom Klementieff als Mantis, Bradley Cooper als Rocket Raccoon, Vin Diesel als Groot, Luke Hemsworth als 'fake Thor' en Sam Neill als 'fake' Odin.

Ook doet een gerucht de ronde dat Jeff Goldblum terugkeert als Grandmaster en dat zelfs Tom Hiddleston opnieuw te zien zal zijn als Loki.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair