3 geweldige films op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
De razendsnelle, knalblauwe egel Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet wanneer kwaadwillenden zijn krachten willen stellen en belandt op aarde. Maar ook hier is hij niet veilig, want de overheid opent al snel de jacht op hem na een incident met het stroomnetwerk. Aan de knettergekke Dr. Robotnik om hem te vangen. Gelukkig krijgt Sonic hulp van politieagent Tom en zijn vriendin in zijn strijd tegen de schurk, die met allerlei moderne wapens blijkt te zijn uitgerust.

Train to Busan (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sang-ho Yeon | Cast: Yoo Gong, Soo-an Kim, Yu-mi Jeong, e.a.
Zakenman Seok-woo, die behoorlijk aan zijn werk verslaafd is, moet zijn dochtertje Su-an naar haar moeder in Busan brengen. Daarvoor pakken de twee de hogesnelheidstrein vanuit Seoul. Tegelijk breekt er een virus uit dat mensen in zombies verandert. Net voor vertrek stapt er een geïnfecteerd meisje in. Zij verandert al snel in een zombie en valt iemand aan, waardoor ook in de trein niemand meer veilig is.

Sound of Metal (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darius Marder | Cast: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, e.a.
Metaldrummer Ruben, een ex-junkie, begint zijn gehoor te verliezen en ziet zijn leven instorten. Zijn vriendin Lou laat de voormalig verslaafde opnemen in een afkickcentrum voor doven in de hoop dat hij niet terugvalt en zich aan zijn nieuwe leven aanpast. Ruben moet nu kiezen tussen zijn nieuwe balans en de drang om het leven dat hij ooit kende terug te winnen.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair