Dwayne 'The Rock' Johnson jaagt agressieve indringer weg uit zijn eigen huis

Dwayne 'The Rock' Johnson jaagt agressieve indringer weg uit zijn eigen huis

De acteur zet de vechtersbaas zo de deur uit

De hoeveelheid actiefilms waar Dwayne Johnson inmiddels al in gespeeld heeft, is enorm. Van Skyscraper tot San Andreas en vergeet natuurlijk de Fast and the Furious-films niet. Niet gek dat de actie de acteur in zijn normale leven ook vaak komt opzoeken. Zo drong een indringer binnen vorige week in het huis van Johnson.

Gebeten
Johnson was waarschijnlijk 'gewoon' aan het trainen (, wat hij, gezien zijn Instagram-pagina, wel behoorlijk vaak doet), toen een kleine hagedis hem opviel in zijn eigen huis. Het dier zou de acteurs zelfs gebeten hebben, toen hij hem probeerde op te pakken!

Op Instagram vertelt Johnson dat hij onder de indruk was van het beestje toen het, nadat het hem gebeten had, terugkwam met de instelling van "Oh, you want some? COME GET SOME, big boy!" Op het filmpje zie je Johnson een beetje onhandig het beestje proberen te verwijderen uit zijn huis.




Opgegeten
Uiteindelijk lukte het hem om de salamander naar buiten te brengen. The Rock eindigt het bericht met de boodschap dat hij de salamander op had gegeten op het moment dat hij hem naar buiten had gebracht. De les blijkt hieruit (als je die laatste zin ook daadwerkelijk gelooft) dat je Johnson écht niet moet bijten.

Voor een nieuwe film van Johnson die in 2021 in de bioscopen zal verschijnen, zal zijn heldhaftigheid betreft 'enge' dieren een goede eigenschap zijn. In Jungle Cruise speelt Johnson namelijk een rivierbootkapitein die samen met een ontdekkingsreiziger Emily Blunt de jungle van de Amazone gaat onderzoeken.

NieuwsFilm

meest populair