Regisseur Christopher McQuarrie over 'Top Gun: Maverick' en nieuwe 'Mission: Impossible'

Regisseur Christopher McQuarrie over 'Top Gun: Maverick' en nieuwe 'Mission: Impossible'

De Top Gun-sequel wordt door McQuarrie de hemel in geprezen!

Regisseur Christopher McQuarrie werkte al met Tom Cruise aan Mission Impossible films Rogue Nation en Fallout maar eveneens Jack Reacher. De twee bekendheden werken ook aan Top Gun: Maverick, waarvoor McQuarrie als scenarist optreed. In een recent interview laat hij zich over het project uit.

Op Twitter werd McQuarrie gevraagd of hij de Top Gun-sequel al heeft gezien. Zijn antwoord was als volgt: ''Al zoveel keer dat ik de tel ben kwijtgeraakt. Het is de beste film waar ik ooit bij betrokken was. Ik kan dan ook niet wachten tot het publiek hem eveneens mag bewonderen!''



Stunt
Op dit moment werkt McQuarrie ook al weer aan de zevende Mission: Impossible. Hierin zullen weer ongelofelijke stunts te zien zijn. Zo vertelt hij dat de voorbereidingen op de meest uitdagende stunt meer dan één jaar in beslag namen.

''De making-of is een film op zich, zelfs zonder de brand'' tweet hij, een verwijzing naar een mislukte stunt met een motorfiets waarbij de set van Mission: Impossible 7 in het Verenigd Koninkrijk vuur vatte.



Veel details geeft de regisseur helaas nog niet vrij, al weet McQuarrie wel ongeveer wat hij van plan is: ''Ik weet hoe de film begint en eindigt. Ik weet grotendeels wat er in het midden gebeurt. Bijgevolg ben ik een beetje gedesoriënteerd''.



NieuwsFilm

meest populair