Warner Bros. deelt nieuwe 4K-trailer voor 'Justice League' van Joss Whedon; fans van Zack Snyder woedend

Warner Bros. deelt nieuwe 4K-trailer voor 'Justice League' van Joss Whedon; fans van Zack Snyder woedend

Maar deze actie valt niet goed bij de fans.

Warner Bros. heeft een nieuwe trailer in 4K-kwaliteit voor de bioscoopversie van Justice League uit 2017 geüpload op YouTube. Deze actie kan echter maar op weinig enthousiasme rekenen.

De bioscoopversie van Justice League, die werd opgeleverd door Joss Whedon, viel niet bepaald in de smaak bij fans en critici. Na een lange campagne kreeg Zack Snyder de kans om alsnog zijn versie te maken voor streamingdienst HBO Max. Fans van Snyder hopen nu dat de regisseur meer films voor DC mag gaan maken.

De studio heeft echter na de release van Zack Snyder's Justice League meermaals benadrukt geen intentie te hebben om vervolg te geven aan het werk van Snyder. Dit werd gisteren ook bevestigd door Grace Randolph van Beyond the Trailer, die een goede band met Snyder heeft.

Warner Bros. lijkt dit standpunt nu extra te benadrukken door een gloednieuwe trailer in 4K-kwaliteit uit te brengen voor Joss Whedons Justice League. Deze is hieronder te bekijken.


De video wordt flink gebombardeerd door aanhangers van de #RestoreTheSnyderVerse-beweging. Dat is onder meer te zien aan het aantal duimpjes. Op het moment van schrijven heeft de video namelijk 1,5 duizend likes en 23 duizend dislikes.

NieuwsFilm

meest populair