Netflix

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Instant Family (2018)
Regie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a.
Pete en Ellie zijn altijd druk bezig en komen er naar jaren achter dat ze toch iets missen in hun leven: kinderen. Ze besluiten zich in te schrijven voor een adoptieprocedure en komen uiteindelijk thuis met drie kinderen. Maar de rol van ouder blijkt nog knap lastig te zijn. En de opstandige tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje maken het de kersverse ouders ook niet bepaald makkelijk.

Insidious (2010)
Regie: James Wan | Cast: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, e.a.
Josh en Renai verhuizen samen met hun kinderen naar een grote villa. Hun geluk kan niet op, totdat hun zoontje Dalton van een ladder valt en in coma belandt. Daarna gebeuren er steeds raardere dingen in het huis, die niemand lukt te kunnen verklaren. Uiteindelijk komt het gezin erachter wat er daadwerkelijk aan de hand is: Dalton blijkt te zijn bezeten door een demon. De familie zet vervolgens alles op alles op hem te redden, waarbij vader Josh een heel sleutelrol speelt.

Papillon (2017)
Regie: Michael Noer | Cast: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen, e.a.
Kluiskraker Henri Charrière wordt na een - naar eigen zeggen onterechte - veroordeling voor moord verscheept naar een strafkolonie Frans-Guyana. Daar sluit hij al snel een verbond met de fijngevoelige crimineel Louis Dega. De twee beramen een plan om hun vrijheid te herwinnen. Maar na een mislukte ontsnappingspoging, belanden ze op het beruchte Duivelseiland. Alle hoop lijkt verloren, maar toch weet Charrière van geen opgeven.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair