'The Marvels' wordt een Avengers-achtige film in het MCU

'The Marvels' wordt een Avengers-achtige film in het MCU

Dat stellen bronnen van Mikey Sutton van de site Geekosity.

Recent onthulde Marvel Studios dat het vervolg op Captain Marvel de titel The Marvels heeft. Details onthulde men verder nauwelijks voor de film die in november 2022 in de bioscoop moet draaien.

De opnames van de blockbuster The Marvels gaan volgende maand ergens van start. Tot nu toe bevestigde Marvel Studios pas de aanwezigheid van drie acteurs: Brie Larson, Iman Vellani en Teyonah Parris. Zij vormen het trio uit de titel. Hun tegenstander zal gespeeld worden door Zawe Ashton.

Avengers-achtig
De doorgaans relatief betrouwbare Mikey Sutton beweert nu op zijn website Geekosity dat de nieuwe film The Marvels net zo episch moet worden als The Avengers.

Die vergelijking wordt steeds vaker gemaakt met nieuwe Marvel-films. Zo hoorden we soortgelijke verhalen rond films als Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Spider-Man: No Way Home en Thor: Love and Thunder.

Vermoedelijk zal het Marvel Cinematic Universe de komende jaren in elk geval wel veel meer teamups omvatten dan we tot nu toe zagen. Dat was ook een van de kritiekpunten op de franchise van de afgelopen jaren en daar komt men nu aan tegemoet.

NieuwsFilm

meest populair