Warner Bros. is agressief anti-Zack Snyder

Warner Bros. is agressief anti-Zack Snyder

Dat zegt Zack Snyder tijdens een nieuw interview.

In een nieuw interview gaat Zack Snyder in op de kans van slagen van de fanbeweging die probeert zijn filmuniversum zoals hij dat ooit maakte rond DC Comics, in ere te herstellen. De kans dat dit slaagt is volgens Zack Snyder uiterst klein.

Snyder werkte oorspronkelijk een vijfdelig verhaal uit voor het DC Extended Universe. Maar na de tegenvallende ontvangst van Batman v Superman: Dawn of Justice werden die plannen geschrapt. Daarna werd Snyder bij Justice League vervangen door Joss Whedon en werd zijn film behoorlijk anders achtergelaten.

Agressief anti-Snyder
Nu we Zack Snyder's Justice League gezien hebben, horen we iets bizars vanuit de regisseur over de manier waarop Warner Bros. naar het SnyderVerse kijkt.

"Warner Bros. is agressief anti-Snyder, als ik dat zo kan zeggen. Het moge duidelijk zijn dat ze geen interesse hebben in mijn versie. Maar ik zou zeggen dat ze ook - zo zou ik het oorspronkelijk gezegd hebben - geen interesse hebben in mijn interpretatie van de Justice League. Daarover hebben ze zeker bepaalde keuzes gemaakt," begon Snyder.

"Ik hou van de personages en ik hou van de werelden. Ik vind het ook een buitengewone plek om een film in te maken", ging hij verder. Om te concluderen dat hij vooral ook hoopt dat Warner Bros. zich realiseert dat er vele fans zijn die "veel meer willen. Maar wie weet wat ze doen?"

NieuwsFilm

meest populair