Algemeen

Tim Burton's Gotham City wordt deels herbouwd voor 'The Flash'

Dus zo te zien niks geen cameo...

door Arjen Rooseboom om 18:43 in Algemeen
Inmiddels mogen er vrijwel zeker vanuit gaan (corona of geen corona) dat Michael Keaton na 30 jaar zijn opwachting gaat maken als oudere Bruce Wayne a.k.a. Batman in DC's The Flash.

Uitgelekte foto's suggereerden dat we Wayne Manor opnieuw gaan zien en de klassieke Batmobile van Keaton verscheen eerder al in een andere set-afbeelding.

Nu meldt THE DAILY RECORD dat de filmploeg volgende maand zal aankomen in Schotland om daar het een en ander te draaien.

Volgens het rapport zullen bepaalde delen van Glasgow en Edinburgh omgebouwd worden om 'gotische' scènes in flashbacks na te kunnen bootsen uit de geliefde films van Tim Burton.

Groter aandeel in de toekomst
Een hoopvolle ontwikkeling, want als de productie dus echt het Gotham City uit 1989 en 1992 deels gaat herbouwen, betekent dit dat we veel meer te zien gaan krijgen dan enkel Keaton die even in zijn kostuum opduikt om "hallo" te zeggen.

Andy Muschietti regisseert en de film, waarin ook Ben Affleck terugkeert als The Dark Knight, staat gepland voor een wereldwijde release in november 2022.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair