Martin Freeman: "Verhaal Black Panther 2 bevat een aantal bizarre elementen"

Sommige delen vond hij te vreemd voor woorden...

Wakanda Forever, het vervolg op Marvel's megahit Black Panther uit 2018, moest oorspronkelijk hoofdrolspeler Chadwick Boseman terugbrengen, maar na diens overlijden wordt de film nu gepositioneerd als ultiem eerbetoon aan zijn nalatenschap.

Martin Freeman heeft het volledige verhaal al mogen horen van schrijver/regisseur Ryan Coogler en geeft toe dat er een aantal bizarre elementen in voorkomen:

Specifieke plotdetails worden natuurlijk nog steeds geheim gehouden, hoewel men verwacht dat het titulaire land en de overige personages van bijvoorbeeld Lupita Nyong'o, Letitia Wright, Angela Bassett, Winston Duke en dus ook Freeman verder te verkennen.

Zet je schrap voor iets totaal anders
Freeman verscheen afgelopen week in The Late Late Show met James Corden en had een interessante onthulling over wat Coogler hem vertelde. Naar verluid zullen er diverse plotwendingen plaatsvinden en gaat Coogler ons heel wat creatiefs brengen om het verlies van Boseman te respecteren.

"Ik had een Zoom-telefoontje met Ryan en hij nam me min of meer nauwgezet mee door alle beats van mijn personage in de film. En een deel ervan was echt bizar. Ik denk dat hij dat kon zien aan de reactie op mijn gezicht. En hij zei: 'Blijf bij me, dit gaat lukken. Mensen krijgen een echte traktatie".

NieuwsFilm

meest populair