3 geweldige Marvel-films om vanavond te kijken

Superheldenfilms in overvloed.

Disney+ is dé plek voor liefhebbers van superheldenfilms. Vandaag heeft FilmTotaal drie films uit dit populaire genre op een rijtje gezet die je nu gewoon op deze streamingdienst kunt bekijken.

The New Mutants (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Boone | Cast: Blu Hunt, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, e.a.
Danielle Moonstar wordt na een traumatische gebeurtenis opgenomen in een kliniek voor jonge mutanten die hun krachten nog maar moeilijk kunnen beheersen. Het is alleen nog niet helemaal duidelijk welke krachten zij precies bezit. Terwijl ze de nodige onderzoeken ondergaat en haar plek in de kliniek probeert te vinden, worden Danielle en de andere bewoners steeds vaker opgeschrikt door allerlei gruwelijkheden. Er blijkt een duistere kracht in te spel te zijn, namelijk die van de Demon Bear.

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, e.a.
Wanneer ruimtevrijbuiter Peter Quill - beter bekend als Star-Lord - een mysterieuze bol met een ongekende kracht steelt, opent de machtige schurk Ronan de jacht op hem. Uiteindelijk raakt hij opgescheept met een bont gezelschap: de dodelijke krijgster Gamora, grofgebekte wasbeer Rocket, levende boom Groot en wraakzuchtige maniak Drax. Gezamenlijk, maar met de nodige tegenzin, trekken deze buitenbeentjes op om het universum te redden van Ronans kwaadaardige plannen.

Avengers: Endgame (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, e.a.
De Avengers zijn voor het eerst verslagen. Thanos wist met slechts één vingerknip de helft van al het leven uit te roeien. Na een nieuw teken van hoop zijn de helden echter vastberaden om de destructieve daden van deze gestoorde titaan ongedaan te maken. Om het benodigde geschut voor deze missie te verzamelen, moeten zij een reis door de Marvel-annalen maken.



Op zoek naar Netflix-tips?



NieuwsFilm

meest populair