Featured

3 geweldige Marvel-films om vanavond te kijken

Superheldenfilms in overvloed.

door Jeffrey Kouters om 14:30 in Featured
Disney+ is dé plek voor liefhebbers van superheldenfilms. Vandaag heeft FilmTotaal drie films uit dit populaire genre op een rijtje gezet die je nu gewoon op deze streamingdienst kunt bekijken.

The New Mutants (2020)
Regie: Josh Boone | Cast: Blu Hunt, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, e.a.
Danielle Moonstar wordt na een traumatische gebeurtenis opgenomen in een kliniek voor jonge mutanten die hun krachten nog maar moeilijk kunnen beheersen. Het is alleen nog niet helemaal duidelijk welke krachten zij precies bezit. Terwijl ze de nodige onderzoeken ondergaat en haar plek in de kliniek probeert te vinden, worden Danielle en de andere bewoners steeds vaker opgeschrikt door allerlei gruwelijkheden. Er blijkt een duistere kracht in te spel te zijn, namelijk die van de Demon Bear.

Guardians of the Galaxy (2014)
Regie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, e.a.
Wanneer ruimtevrijbuiter Peter Quill - beter bekend als Star-Lord - een mysterieuze bol met een ongekende kracht steelt, opent de machtige schurk Ronan de jacht op hem. Uiteindelijk raakt hij opgescheept met een bont gezelschap: de dodelijke krijgster Gamora, grofgebekte wasbeer Rocket, levende boom Groot en wraakzuchtige maniak Drax. Gezamenlijk, maar met de nodige tegenzin, trekken deze buitenbeentjes op om het universum te redden van Ronans kwaadaardige plannen.

Avengers: Endgame (2019)
Regie: Joe en Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, e.a.
De Avengers zijn voor het eerst verslagen. Thanos wist met slechts één vingerknip de helft van al het leven uit te roeien. Na een nieuw teken van hoop zijn de helden echter vastberaden om de destructieve daden van deze gestoorde titaan ongedaan te maken. Om het benodigde geschut voor deze missie te verzamelen, moeten zij een reis door de Marvel-annalen maken.Op zoek naar Netflix-tips?7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Ja echt geweldig....not.

Chris23

Avatar

Guardians of the Galaxy (1) vind ik elke keer dat k `m zie leuker worden.
Misschien vind ik `m intussen zelfs leuker dan Captain America: The Winter Soldier.(binnenkort weer `s aan slingeren).

David Mills

Avatar

Sla The New Mutans maar over, wat is dat een matige film. Het enige pluspunt van deze film is Anya Taylor-Joy

BillySavastano

Avatar

^ cant argue with that, al moet ik zeggen dat hem erger had verwacht dus mij viel ie nog mee.

Vleeshaak

Avatar

Als je toch Disney plus hebt, kijk ze dan allemaal op chronologische volgorde. Als je alleen End Game kijkt, snap je er geen hout van.

STYD

Avatar

The new Mutants was echt veel beter dan ik verwacht had. Zo slecht vond ik hem niet. Alleen jammer dat er xmen voor staat, denk dat het anders wel een oke film zou zijn. Heb veel slechtere superheros films gezien

Orwilliam

Avatar

The new Mutants, wat een teleurstellingen was dat. Ik word oud denk ik.

NieuwsFilm

meest populair