Featured

Fan van foute komedies? Check dan deze 5 tips op Netflix

Vandaag zetten we vijf toffe foute komedies op een rij.

door Jim Pedd om 06:29 in Featured
Als je fan bent van foute komedies, zit je wel goed bij Netflix. De streamingdienst heeft er heel wat in zijn aanbod. Vandaag kijken we naar vijf toffe foute komedies.

Dirty Grandpa (2016)
Regie: Dan Mazer | Cast: Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Aubrey Plaza
Een oud legergeneraal denkt dat zijn kleinzoon gaat trouwen met een ongeschikte vrouw. De oude rot besluit om hem mee te nemen naar Florida voor de jaarlijkse 'spring break', een moment waarop Amerikaanse jongeren vooral bezig zijn met seks, drank een feestjes.

The Hangover (2009)
Regie: Todd Phillips | Cast: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha
Drie mannen vieren in Las Vegas het vrijgezellenfeest van hun gezamenlijke vriend maar de volgende ochtend worden ze nog maar met hun drieën wakker. De bruidegom ontbreekt. Geen van allen weet nog wat er de afgelopen avond en nacht is gebeurd. Hun hotelkamer is vernield, er ligt een onbekende baby in een kast en er zit een tijger in de badkamer.

Bad Teacher (2011)
Regie: Jake Kasdan | Cast: Cameron Diaz, Lucy Punch, Jason Segel, Justin Timberlake
Bad Teacher is een project waaraan al enkele jaren gewerkt wordt. Halverwege 2008 werd het scenario dat door Lee Eisenberg en Gene Stupnitsky geschreven werd, verkocht aan Columbia Pictures en in mei 2009 werd Jake Kasdan aangesteld als regisseur. Hij zorgde er in december voor dat Cameron Diaz een van de hoofdrollen zou vertolken en in maart 2010 werd Justin Timberlake aangesteld om haar mannelijke tegenspeler te zijn. Elizabeth (Diaz) werkt op een middelbare school en als ze gedumpt wordt door haar vriend, krijgt ze een oogje op de leukste leraar van de school (Timberlake). Er is echter één probleem: haar collega heeft al een relatie met de felbegeerde man.

Bad Neighbours (2014)
Regie: Nicholas Stoller | Cast: Seth Rogen, Rose Byrne, Elise Vargas, Zoey Vargas
In deze komedie trekken Kelly (Byrne) en Mac (Rogen) hun nieuwe woning in, maar komen er al snel achter dat ze een groep studenten als buren krijgen. Helaas voor beide partijen is het geen goed "huwelijk".

Ted (2012)
Regie: Seth MacFarlane | Cast: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Joel McHale
Een doodnormale man uit Boston heeft een minder normale jeugd jeugd gehad. Als kind wenste hij namelijk dat zijn geliefde teddybeer tot leven zou komen, wat vervolgens ook gebeurde. Jaren later is het jongetje volwassen en is de beer nog steeds zijn beste vriend. Probleem is echter dat de beer nogal onverantwoordelijk is en het personage van Wahlberg ervan weerhoudt echt volwassen te worden en de liefde van zijn leven voor zich te winnen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MenacE

Avatar

Ik wou dat er een filter kwam waarbij we bepaalde soort/categorie posts aan/uit kunnen zetten...

Zoals dit soort posts en bijvoorbeeld over "alle top films die nu gewoon op Netflix" staan. Waarbij 80% gewoon waardeloos is. En alle celebrity nieuws. Of nieuws over Star Wars films die al jaren oud zijn.

Ik weet wel waarom jullie dit doen. Meer nieuws betekend meer clicks en meer ad revenue... Toch ik mis de oude Film Totaal toen het gewoon om echt film nieuws ging en niet met deze onzin er om heen allemaal.

RogueWon

Avatar

Amen my brother MenacE

NieuwsFilm

meest populair