Dit zijn de vijf beste openingscredits van Zack Snyder

Dit zijn de vijf beste openingscredits van Zack Snyder

We zetten de tofste filmopeningen van Snyder voor je op een rij.

Je kan heel wat vinden van de films van regisseur Zack Snyder. Ze zijn vaak bombastisch, aan de lange kant en focussen meer op visuals dan op het verhaal.

Die focus op toffe visuals brengt heel wat moois met zich mee. Zo zijn er bij een aantal Snyder-films echt hele mooie openingscredits. Vandaag zetten we de vijf beste voortitels van Zack Snyder voor je op een rij.

5. Batman v Superman: Dawn of Justice: Ultimate Edition
De opening liet onder meer de moord op en begrafenis van Thomas en Martha Wayne zien. Bovendien schetst de film ook heel mooi het karakter van Bruce Wayne. Check 'm hier:



4. Zack Snyder's Justice League
Deze eerste momenten zetten ook heel effectief het verhaal van de film op. De dood van Superman en de intergalactische bel die gaat, maar ook meteen een bezoek aan de helden van de film.



3. Army of the Dead
De val van Las Vegas. Dat is in essentie de opening van deze zombiefilm die sinds afgelopen vrijdag te streamen is op Netflix. Hieronder te zien:



2. Dawn of the Dead
Tegen de muziek The Man Comes Around zien we de val van de wereld. Burgerlijke onrust, regeringen die doorslaan in maatregelen en zombies die mensen aanvallen, de openingscredits hebben het allemaal:



1. Watchmen
Misschien wel de beste openingcredits van een film ooit: die van Watchmen. Hierin zien we het verleden, en de belangrijkste momenten uit de geschiedenis van de Minutemen. Het is simpelweg fantastisch:



NieuwsFilm

meest populair