'Jackass 4'-regisseur vraagt contactverbod aan tegen Bam Margera

'Jackass 4'-regisseur vraagt contactverbod aan tegen Bam Margera

Trubbels achter de schermen...

De controverse rondom Jackass 4 blijft koken, nu regisseur Jeff Tremaine naar verluid een contactverbod heeft aangevraagd om zichzelf te beschermen tegen de ontslagen Bam Margera.

TMZ meldde het nieuws over de juridische indiening. Een exacte reden of oorzaak moet nog worden onthuld, maar duidelijk is dat er frictie heerst.

Margera uploadde een reeks video's naar zijn social-media-profiel nadat hij uit het project verwijderd was en beschuldigde onder andere Tremaine en ster Johnny Knoxville ervan hem te dwingen "door brandende hoepels te springen en op eieren te lopen" om deel uit te mogen blijven maken van de productie:

"Ik voel me verraden, afgewezen en in de steek gelaten door de familie waar ik van houd", aldus de 41-jarige Margera op zijn INSTAGRAM.

Tegenstrijdige verhalen
Knoxville zelf verklaart echter weer heel iets anders, namelijk dat ze Margera weggestuurd hebben nadat hij meerdere malen weigerde om naar een afkickkliniek te gaan om van zijn verslavingen af te komen.

Medespeler Steve-O beaamt bovenstaande reactie en geeft tevens aan dat het hele team nog steeds van Margera houdt en hem in de film wil houden, maar dat hij dan wel eerst de hulp moet zoeken die hij nodig heeft.

NieuwsFilm

meest populair