'Cruella'-acteur Paul Walter Hauser reageert op kritiek op de nieuwe Disney-film

'Cruella'-acteur Paul Walter Hauser reageert op kritiek op de nieuwe Disney-film

De acteur vindt dan filmcritici te ver gaan.

Paul Walter Hauser heeft de laatste jaren in heel wat succesvolle films gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan I, Tonya, BlackKklansman en Richard Jewell. Hij is ook te zien in Cruella, al komt hier wel kritiek op. De acteur bijt nu van zich af.

Hauser heeft namelijk al verschillende negatieve recensies voorbij zien komen, maar hij begrijpt niet waarom mensen klagen. Voornamelijk de recensie van het magazine Vanity Fair schoot de acteur in het verkeerde keelgat.

Reactie
Zo zegt Hauser: ''Dat is een van misschien zes besprekingen die ik heb gelezen en de recensent heeft zich geamuseerd met gemeen te zijn en woordspelingen te verzinnen in plaats van de film te ontleden''.

''Ikzelf vind dat we een geweldige film hebben gemaakt. Cruella mag dan misschien niet voor iedereen zijn, het doet veel meer dingen goed dan fout''.

Afkraken
De acteur laat ook weten geen fan te zijn van critici die mensen afraden om een film te bekijken, al helemaal wanneer ze er meer positieve dan negatieve dingen over kunnen schrijven: ''Stel je voor dat ik je zou zeggen om niet naar een bepaald restaurant te gaan, enkel en alleen omdat het toiletpapier me niet beviel en mijn ober niet aantrekkelijk was''.

''Dat doet er namelijk niet toe. Je zou me dan vragen: 'Eh, was de kip lekker of niet?'. Dat is mijn mening over filmkritiek''

Begrip
Hauser eindigt door te zeggen dat sommige mensen Cruella hoogstwaarschijnlijk verkeerd begrijpen: ''Ze zijn overstuur, omdat de film volgens hen donker is, maar dat klopt gewoon niet. Je zit niet te kijken naar honden die in mantels worden veranderd, het is veel meer dan dat''.

''Het is namelijk een emotionele actie-, avonturen- en misdaadkomedie en als je geen fan bent van Emma Stone en Emma Thompson moet je misschien toch eens je hartslag laten controleren''.

NieuwsFilm

meest populair