Maken 'Black Widow' was extreem stressvol

Maken 'Black Widow' was extreem stressvol

Scarlett Johansson over de uitdaging die kwam kijken bij Black Widow.

Met Black Widow krijgt Scarlett Johansson eindelijk iets waar heel veel fans van het Marvel Cinematic Universe op hebben zitten wachten, namelijk een eigen solofilm. Maar het maken daarvan was bijzonder stressvol.

In het nieuwste nummer van Total Film vertelt Johansson dat werken aan het project "extreem stressvol" was. Met name omdat het verhaal van haar personage al afgerond was met de film Avengers: Endgame.

Black Widow
Omdat het personage van Johansson, Natasha Romanoff, om het leven komt in Endgame, moesten de actrice en de filmmakers heel creatief te werk gaan met hun script. Daarom koos men er uiteindelijk voor om Black Widow zich af te laten spelen tussen de films Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War.



"Het gaf ons echt de gelegenheid om te laten zien hoe ze is als ze niet op haar scherpst is," vertelde Johansson. "Daardoor was alles mogelijk. Je probeert dit allemaal in kaart te brengen en dat is extreem stressvol omdat er geen duidelijke richtlijnen zijn."

Maar juist doordat alles mogelijk was, kon men ook redelijk wat vrijheid nemen bij het uitdenken en uitwerken dan deze film. Stressvol, maar allicht ook fijn om aan te werken. Het eindresultaat is vanaf 9 juli op Disney+ en in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair