3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Wind River (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taylor Sheridan | Cast: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Gil Birmingham, e.a.
Wildjager Cory Lambert helpt de beginnende FBI-agente Jane Banner bij haar onderzoek naar de moord op de achttienjarige Natalie Hanson in een afgelegen, wetteloos indianenreservaat in Wyoming. De twee verschillen als dag en nacht van elkaar, maar zijn desalniettemin vastberaden om de zaak samen tot een goed einde te brengen. Maar hoe dieper Lambert en Banner in de zaak duiken, hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten.

Twister (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jan de Bont | Cast: Helen Hunt, Bill Paxton, Cary Elwes, e.a.
Jo heeft van het stormjagen haar roeping gemaakt. Lang deelde ze die passie met haar man Bill, maar toen hij er de brui aan gaf om weerman op televisie te worden, kwam ook hun huwelijk ten einde. Bill is inmiddels samen met een andere vrouw, maar de scheiding is nog altijd niet afgerond omdat Jo nog wat papieren moet ondertekenen. Hij besluit haar op te zoeken om haar handtekening te krijgen, maar Jo blijkt net bezig te zijn in een nieuwe missie, waarin hij toch weer wordt meegesleurd.

Get Out (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a.
De zwarte jongeman Chris, fotograaf van beroep, gaat voor het eerst de ouders van zijn witte vriendin Rose ontmoeten. Daarvoor vertrekken de twee voor een heel weekend naar haar ouderlijk huis. Bij aankomst blijken haar ouders, genaamd Missy en Dean, gelukkig opvallend aardig. Maar toch begint Chris zich langzaamaan steeds minder op zijn gemak te voelen omdat er allerlei rare dingen gebeuren. Uiteindelijk komt hij erachter dat er een duistere reden is waarom hij is uitgenodigd.



Nog meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair