Pech voor de fans van Zack "Sjakie" Snyder: Hij laat 'Ghost Rider'-reboot schieten

Pech voor de fans van Zack "Sjakie" Snyder: Hij laat 'Ghost Rider'-reboot schieten

Geen vlammende schedels en brandende kettingen op motorfietsen...

In april was er het bericht dat Zack Snyder (door jullie al gekscherend omgedoopt naar Sjakie Snyder) bij Marvel in beeld was om de aanstaande reboot van Ghost Rider te gaan leiden.

Nu laat de regisseur van Justice League en Army Of The Dead weten dat hij nog niet van plan is om DC in te ruilen voor Marvel, noch om de nieuwe Johnny Blaze naar het Marvel Cinematic Universe te brengen.

In gesprek met Tyrone Magnus werd hem gevraagd of er contact was opgenomen door Kevin Feige, waarop Snyder antwoordde: "Nee, dat is er niet. Maar het zou best leuk zijn, moet ik eerlijk toegeven. Ik heb ooit over een graphic novel van Elektra gezegd 'We zouden dit kunnen doen', maar ik heb nooit meer iets teruggehoord".

Met moeite twee films eruit geperst
Ghost Rider verscheen voor het eerst op het witte doek in 2007, gespeeld door Nicolas Cage. Hoewel niet bijster sterk ontvangen, was de opbrengst genoeg om het vervolg Spirit Of Vengeance te rechtvaardigen, welke verscheen in 2011.

Meer recentelijk was de Robbie Reyes versie te zien in de serie Agents Of S.H.I.E.L.D., vertolkt door Gabriel Luna. Dit was bedoeld als opzet naar een eigen spin-off, maar die plannen werden geannuleerd.

NieuwsFilm

meest populair