Netflix

3 geweldige Netflix-kijktips voor vanavond

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 11:04 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)
Regie: David Soren | Cast: Kevin Hart, Ed Helms, Nick Kroll, e.a.
Harold en Sjors zijn kwajongens uit groep vier. Op een dag weten de twee hun vervelende schooldirecteur te hypnotiseren waardoor hij denkt dat hij een slechts in onderbroek geklede superheld is. Dat levert een ideale situatie op voor de vrienden om allerlei grappen uit te halen, maar al snel duikt er een vijand op en moeten ze zelf in actie komen.

Booksmart (2019)
Regie: Olivia Wilde | Cast: Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams, e.a.
Molly en Amy komen er op de valreep van hun middelbareschooltijd achter dat ze eigenlijk niets anders hebben gedaan dan leren, leren en nog eens leren. Daarom besluiten de hartsvriendinnen om het één avond over een andere boeg te gooien door flink te gaan feesten. Het wordt een avond vol drugs, liefde en andere spanningen.

300 (2006)
Regie: Zack Snyder | Cast: Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham, e.a.
In 480 v.C. trekt de Spartaanse koning Leonidas ten strijde tegen de barbaarse Perzen tijdens de slag om Thermopylae. Hoewel het leger van Leonidas slechts uit driehonderd man bestaat, weten de Spartanen met hun moed andere volkoren te inspireren om het samen op te nemen tegen het grote Perzische leger en voor democratie.Nog meer kijktips nodig?0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair