Eerste reacties 'Black Widow': Een James Bond-film in Mission: Impossible-stijl

Eerste reacties 'Black Widow': Een James Bond-film in Mission: Impossible-stijl

Hoe goed wordt de eerste Marvel-film in 2 jaar tijd ontvangen?

Over circa 3 weken verschijnt de eerste grote Marvel-film in 2 jaar tijd in de wereldwijde bioscoopzalen. En dat is uiteraard iets om naar uit te kijken voor de fans van het Marvel Cinematic Universe. De eerste reacties op Black Widow staan nu online.

Het is nog wachten op de recensies, dus we moeten het voor nu doen met de veelal bijzonder positieve Twitter-berichtjes van recensenten en andere bezoekers van de reeds vertoonde previews. Hieronder een overzichtje van de tweets.

Soort van Bond in Mission: Impossible-stijl
Erik Davies van Fandango en Rotten Tomatoes noemt de Marvel-film "een spannende spionagethriller boordevol actie die het verhaal van Natasha echt voltooit op een viscerale en emotionele manier". En: "Dit is als de Bond-film van het MCU met momenten uit Mission: Impossible en Thelma & Louise".

Jason Guerrasio van This Is Insider vergelijkt Black Widow met andere titels. "Mix de Jason Bourne-films, FX's The Americans en je MCU-kennis en je krijgt Black Widow (of wat ik nu zal noemen, "Het moment dat Florence Pugh de wereld overnam")... Blijf zeker hangen voor de postcredits-scene."

Vanaf 7 juli zie je Black Widow van regisseur Cate Shortland, bekend van Berlin Syndrome en Lore, in de Nederlandse bioscopen!










NieuwsFilm

meest populair