Scarlett Johansson en 'Black Widow' gaan knallen aan de bioscoopkassa's

Scarlett Johansson en 'Black Widow' gaan knallen aan de bioscoopkassa's

De vooruitzichten zien er goed uit...

De flow waar Marvel het afgelopen decennium in zat voordat Covid-19 toesloeg, was 2 a 3 films per jaar die stuk voor stuk hordes bezoekers trokken. Nu alles bijna 2 jaar stil heeft gelegen, is het de vraag of die bioscoopflow weer zo makkelijk opgepakt kan worden met de release van Black Widow.

Welnu, het lijkt erop dat niemand zich zorgen hoeft te maken. Volgens Shawn Robbins van Box Office Pro gaat de film van Cate Shortland een mooi openingsweekend tegemoet van maar liefst $90 miljoen dollar.

In het meest teleurstellende geval zal de eerste opbrengst blijven steken op $65 miljoen dollar, maar dat is dan altijd nog steeds meer dan de huidige recordhouder, A Quiet Place II ($47,5 miljoen dollar).

Hiermee zou Black Widow het grootste openingsweekend neerzetten sinds Star Wars - Episode IX: The Rise Of Skywalker in 2019. Wereldwijd verwacht Robbins een totale verdienste van $225 miljoen dollar na de eerste dagen.

Bewijs
Online trends op social media ondersteunen die theorie. De laatst uitgebracht spot scoorde 14 miljoen views, bovenop de 29 miljoen views voor de allereerste trailer.

Black Widow komt op 7 juli aanstaande bij ons uit in de bioscoop (hoewel Pathé nog een groot vraagteken is) en tegelijkertijd op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair