Deze 3 films op Disney+ moet je echt gezien hebben

Deze 3 films op Disney+ moet je echt gezien hebben

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ is een magische plek voor elke liefhebber van het huis van de muis. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Luca (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Enrico Casarosa | Cast: Jacob Tremblay, Maya Rudolph, Jack Dylan Grazer, e.a.
Luca is een zeemonster dat samen met zijn ouders vlak voor de kust van een Italiaans plaatsje woont. Hij is erg benieuwd naar het leven op het vaste land. Volgens de verhalen nemen wezens zoals hij vanzelf een mensengedaante aan zodra ze uit het water stappen, maar Luca's ouders schromen er niet om dat uit te proberen. Samen met zijn vriendje Alberto besluit hij dat avontuur toch aan te gaan.

Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Alleen met VIP-toegang
Estella belandde als weesmeisje in Londen en droomt nu van een bestaan als modeontwerpster. Met haar talent weet ze het uiteindelijk te schoppen tot assistente van een ijzeren modekoningin die De Barones wordt genoemd. Maar dan komen de twee tegenover elkaar te staan en neemt Estella een andere gedaante aan om wraak te kunnen nemen.

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, e.a.
Wanneer Peter Quill, een intergalactische vrijbuiter, de Power Stone steelt, opent de machtige schurk Ronan de jacht op hem. Quill raakt ongewenst opgeschept met een dwaze groep buitenbeentjes. Samen vormen zij een intergalactisch heldenteam om het universum te redden van Ronans verwoestende plannen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair