Amazon Prime Video voegde deze 5 films nieuw toe de afgelopen week

Check hier de nieuwe toevoegingen aan Amazon Prime Video.

Het was een prima weekje op Amazon Prime Video deze week. We zetten vandaag alle nieuwe toevoegingen voor je op een rij.

Untitled Horror Movie (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Simon | Cast: Luke Baines, Darren Barnet, Timothy Granaderos, Claire Holt
Nu hun populaire tv-show geannuleerd wordt, besluiten zes acteurs hun eigen horrorfilm te filmen en roepen ze daarbij onbedoeld een geest met een gewelddadig kantje op.

La La Land (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, Amiée Conn, Terry Walters
Sebastian en Mia komen nader tot elkaar door een gemeenschappelijk verlangen: dat te doen waar ze van houden. Als succes op de loer ligt, wordt het tweetal geconfronteerd met keuzes die hun relatie doen wankelen en hun dromen op het spel zetten.

Trolls (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Walt Dohrn, Mike Mitchell | Cast: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse
Trolls brengt het publiek naar een kleurrijke en wonderbaarlijke wereld, waar veel te optimistische trolletjes leven. Ze dansen altijd, zingen continu en zijn het totale tegenovergestelde van de pessimistische Bergens. Die zijn alleen blij als ze een trolletje in de maag hebben. Nadat de Bergens het Troll Village binnenvallen, wordt Poppy geboren, misschien wel de meest gelukkige trol ooit. Samen met de veel te voorzichtige Branch gaat ze op een reis om hun vrienden te redden.

Trolls World Tour (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Walt Dohrn, David P. Smith | Cast: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Rachel Bloom, James Corden
Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

Mary J Blige's My Life (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Vanessa Roth | Cast: Mary J. Blige, Sean 'P. Diddy' Combs, Andre Harrell, Taraji P. Henson
Vijfentwintig jaar geleden kwam mary J. Blige met het album My Life. Toentertijd had ze te maken met heel wat persoonlijke problemen, die ze wist te gebruiken om tot een emotioneel meesterwerk te komen, dat zowel geliefd als gevierd is. Nu kijkt Blige terug naar deze muziek en de vrouw die ze toen was... en die ze nu geworden is.

NieuwsFilm

meest populair