'Black Widow' is heerlijk Certified Fresh op Rotten Tomatoes

'Black Widow' is heerlijk Certified Fresh op Rotten Tomatoes

De Marvel-film wordt uitstekend ontvangen.

Een paar dagen geleden verschenen de eerste recensies voor Black Widow online. Deze waren doorgaans erg positief, zeker over de verschillende personages in de film. En zoals wel vaker bij films uit het Marvel Cinematic Universe is ook deze Certified Fresh op Rotten Tomatoes.

Op het moment van schrijven staat de Marvel-film op een mooie 83 procent op Rotten Tomatoes na 161 verzamelde recensies, met een 7.00/10 als gemiddelde beoordeling.

De Critics Consensus luidt als volgt: "De diepere thema's van Black Widow worden overstemd door alle actie, maar het blijft een solide vermakelijke film met een op zichzelf staand avontuur dat wordt gedragen door een geweldige ondersteunende cast."

Certified Fresh
Films krijgen van Rotten Tomatoes het Certified Fresh-label als deze een Tomatometer van 75% of hoger hebben na minimaal 80 recensies, waaronder 5 recensies van topcritici.

De Marvel-film Ant-Man noteerde ook 83 procent en Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Avengers: Infinity War staan op 85 procent.


In Nederland verschijnt Black Widow op 7 juli in de bioscoop. Vanaf 9 juli kun je de 24e film in het Marvel Cinematic Universe ook op Disney+ bekijken, met bijbetaling van 21,99 euro.

NieuwsFilm

meest populair