'Shang-Chi' brengt een mythische stad naar het Marvel-universum

'Shang-Chi' brengt een mythische stad naar het Marvel-universum

Michelle Yeoh heeft een opvallende rol te pakken, blijkt nu.

Actrice Michelle Yeoh vertelde tijdens een interview over haar personage in Marvel-film Shang-Chi. Ze onthulde dat haar personage in die film de bewaker van een mythische stad speelt.

Shang-Chi is in september in de bioscoop te zien en introduceert de eerste Aziatische superheld van het Marvel-universum. Naast Simu Liu als Shang-Chi zien we ook Awkafina als zijn sidekick Katy. En dan is er nog de Mandarin, die dit keer echt zijn debuut maakt als Wenwu (Tony Leung).

Opvallend personage
Actrice Michelle Yeoh is in Shang-Chi te zien als Jiang Nan, nadat ze eerder in Guardians of the Galaxy Vol. 2 de Ravager Aleta Ogord speelde. Tijdens een interview vertelde ze wie ze nu speelt in het Marvel-universum.

"We zijn echt blij dat we onze eerste Aziatische superheld hebben. En niet alleen een superheld, want er zijn ook superheldinnen die hem omringen en ik ben de bewaker van een mythische stad," aldus Yeoh.

"We zien een stel jonge mensen de stad betreden en zij leren hoe ze de geschiedenis moeten beschermen; hoe ze deze wereld en de werelden om ons heen moeten beschermen tegen demonen die nu veilig opgesloten zitten. Dus het is magie, het is realiteit, en er gebeuren heel veel dingen om ons heen die ook heel erg leuk zijn."

NieuwsFilm

meest populair