LeBron James pakt de haters van 'Space Jam: A New Legacy' mooi aan

LeBron James pakt de haters van 'Space Jam: A New Legacy' mooi aan

Hij weet goed om te gaan met de kritiek.

Acteur LeBron James vond een leuke manier om critici van Space Jam: A New Legacy aan te pakken. Hij vierde dat zijn film een prima openingsweekend beleefde in de Verenigde Staten.

Daar ging Space Jam: A New Legacy afgelopen vrijdag in première met zo'n 13 miljoen dollar op de openingsdag. Vervolgens eindigde het weekend zo tegen de 32 miljoen dollar, waarmee de film Black Widow van de troon wist te stoten. Een knappe prestatie, want daarmee verdwijnt de Marvel-film wel snel van de bovenste stek.

Geinige reactie
LeBron James reageerde duidelijk op zijn critici, door de box office te retweeten met de opmerking "hoi haters". Een mooie manier om te laten zien dat de film gewoon een succes lijkt te zijn:



Er wordt al meteen gekeken naar de mogelijkheid van een derde Space Jam-film. Regisseur Malcolm D. Lee vertelde een korte tijd geleden al "nooit nooit" te willen zeggen.

Wat hem betreft hangt het er vooral van af hoe de fans reageren en wie ze vinden die de sport transcendeert en "de volgende persoon is om in dat universum te stoppen. En dan moet je nog een scenario vinden en een verhaal dat goed genoeg is en niet herhaalt wat al gedaan is, en tegelijk toch de juiste geest vangt."

NieuwsFilm

meest populair