Netflix

3 spannende oorlogsfilms die je nu op Netflix kunt gaan kijken

Veel goede oorlogsfilms op Netflix.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan de nodige oorlogsfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie sci-fi oorlogsfilms die je nu op Netflix kunt kijken. Welke is jouw favoriet, of heb je ze nog niet allemaal gezien?

War of the Worlds

Regie: Steven Spielberg | Acteurs: Tom Cruise, Dakota Fanning, Tim Robbins, Justin Chatwin, Yul Vazquez, Miranda Otto, Lenny Venito | Kijk nuRay Ferrier is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is teveel met zichzelf bezig. Zijn eenvoudige leven wordt echter op een buitengewone en gewelddadige manier verstoord, wanneer allesvernietigende indringers hun opwachting maken. Buitenaardse wezens, die in grote aantallen zijn gekomen om de aarde te vernietigen. Terwijl zij zich een weg banen door het land en een spoor van vernietiging achter zich laten, moet Ray zijn kinderen zien te beschermen.

Battle: Los Angeles

Regie: Jonathan Liebesman | Acteurs: Michelle Rodriguez, Aaron Eckhart, Michael Peña, Joey King, Bridget Moynahan, Noel Fisher, Gino Anthony Pesi | Kijk nuWanneer er een buitenaardse invasie plaatsvindt in Los Angeles worden een leger sergeant en zijn eenheid ingezet om de stad te beschermen. Hij en zijn team vormen in de straten van Los Angeles de eerste en laatste verdedigingslinie tegen deze onbekende, maar zeer gevaarlijke strijdkrachten.

Edge of Tomorrow

Regie: Doug Liman | Acteurs: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Brendan Gleeson, Noah Taylor, Charlotte Riley, Lara Pulver, Tony Way | Kijk nuIn Edge of Tomorrow is de mens in oorlog met een buitenaards ras, genaamd de Mimics. Lt. Col. Bill Cage heeft nog nooit gevochten, maar op een dag verliest hij zijn rang en wordt hij op een gevaarlijke missie gestuurd. Cage wordt binnen een paar minuten gedood, maar weet een van de aliens te doden. Vreemd genoeg wordt hij weer wakker, aan het begin van dezelfde helse dag, en moet hij weer vechten. Weer delft hij het onderspit en weer wordt hij wakker. Het directe contact met het buitenaardse wezen heeft hem in een tijdlus gegooid. Maar elke keer wordt Cage sterker, slimmer en wordt hij een gedegen tegenstander van de Mimics. Zijn strijd wordt de sleutel tot het verslaan van de buitenaardse wezens en het redden van de aarde.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

Battle:Los Angeles was niks vooral die irritante shaky camera,het enige goeie was de sfx effecten

Buzz

Avatar

Battle: Los Angeles, dat is nu net zo'n film waarbij de trailer heel tof is, maar de film 3x niks is. Eigenlijk net als Netflix 'hit' Army of the dead, toptrailer, maar de film 3x niks.

Artificialis

Avatar

Ah, drie oorlogfilms tussen menselijke legers en buitenaardse wezens. War of the Worlds en Edge of Tomorrow zijn zeker de moeite waard. Battle: Los Angeles heb ik ooit gezien, maar ik kan mij er niets meer van herinneren. Weinig memorabel dus.

Spider-fan

Avatar

Dit zijn geen oorlogsfilms, maar sci-fi films. Dan is Star Wars zeker ook een oorlogsfilm? Worden deze berichten automatisch aangemaakt ofzo?
Het tweede seizoen van de tv-serie van War of the Worlds (op Fox) vind ik een stuk beter dan het eerste. De climax van het eerste seizoen vond ik onbevredigend, maar het wordt goed voortgezet. Ik heb alleen nog de eerste vier van acht afleveringen gezien, dus hopelijk zakt het niet alsnog in.

Dennis Rietkerk

Avatar

Battle:L.A. en Edge of tom...dat zijn films waar ze er meer van moeten maken!!!! Puur vermaak en boordevol aktie!!

Weijlander

Avatar

Dit zijn ook geen oorlog films maar sci-fi films.

Gigan72

Avatar

War of the worlds vind ik echt de minste van deze 3

Sunspot

Avatar

Battle Los Angeles is pure shit.

don lukas

Avatar

Filmtotaal, jullie vallen in de herhaling

Blockbuster

Avatar

Battle Los Angeles heb ik in een box samen met District 9, ongeveer dezelfde films, ook shaky gefilmd zoals Cloverfield. Gaat wel vervelen hoor, die halve found footage techniek.

En als dit oorlogsfilms zijn, dan is dit er ook één:

NieuwsFilm

meest populair