Snyder-fans willen 'The Suicide Squad' bombarderen met negatieve recensies; James Gunn niet bang

Snyder-fans willen 'The Suicide Squad' bombarderen met negatieve recensies; James Gunn niet bang

Een positieve reactie op een sneue actie.

James Gunn vreest niet voor de reacties van overfanatieke Zack Snyder-fans op zijn The Suicide Squad. Sommige zouden van plan zijn om zijn DC-film expres te bombarderen met negatieve recensies.

Sommige fans zijn absoluut niet blij met het besluit van Warner Bros. om niet langer door te gaan met de visie en films van regisseur Zack Snyder binnen het DC Extended Universe.

De films van Snyder - Man of Steel (2013), Batman v Superman (2016) en Justice League (2021) - leidden tot verdeelde reacties onder het publiek, maar leverden hem ook een trouwe schare fans op.

Wraakactie
Sommigen van deze Snyder-aanbidders gedragen zich online - helaas - behoorlijk zuur tegen alles van DC wat niet aan is geraakt door hun persoonlijke messias. The Suicide Squad van James Gunn is daar nu ook het slachtoffer van, zo lijkt het.

Op social media zijn namelijk de nodige signalen te vinden dat Snyder-fans van plan zijn om de zeer sterk ontvangen R-rated prent te bombarderen met negatieve reviews.

Positieve reactie
Op Twitter reageert Gunn zelf op deze signalen. "Ik zal dat vast overleven", antwoordt hij droog op een opmerking van een volger. "Dat soort acties hebben echt geen enkele invloed op het grotere geheel".

Om geen verdere verdeeldheid te zaaien, vindt Gunn het ook belangrijk om te benadrukken dat deze zuurbommen slechts afkomstig zijn van een zeer select groepje Snyder-fanatici. "De meeste Snyder-fans zijn juist positief", aldus de filmmaker.




The Suicide Squad van James Gunn draait nu in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair