Gaat Batman zijn beroemde woorden weer uitspreken in 'The Flash'?

Gaat Batman zijn beroemde woorden weer uitspreken in 'The Flash'?

Michael Keaton houdt zijn lippen (vooralsnog) stijf op elkaar...

Menig DC-fan krijgt nog steeds de rillingen bij het horen van de beroemde woorden I'm Batman! door Michael Keaton in Tim Burtons klassieker uit 1989.

Variaties zijn sindsdien voortgebracht door Kevin Conroy in Batman: The Animated Series (1992), Val Kilmer in Batman Forever (1995), George Clooney in Batman & Robin (1997), Christian Bale in Batman Begins (2005) en Will Arnett in The Lego Batman Movie (2017).

Hoewel Keaton opnieuw Bruce Wayne speelt in het aankomende The Flash, weigert hij te ontkennen noch te bevestigen dat hij de iconische tekst wederom gaat laten horen als de 30 jaar oudere Caped Crusader.

Marketingtrucje
Tijdens een recent interview werd Keaton gevraagd of hij de zin al heeft uitgesproken, maar zijn antwoord bleef vaag: "Ik kan je niet horen... Dus we hebben een euh...", waardoor het mysterie voorlopig onopgelost blijft.

Op een volgende vraag of hij met regisseur Burton heeft gesproken over de beruchte terugkeer naar de rol die hem beroemd maakte, was hij wat duidelijker: "Ja, maar dat is gewoon omdat we geen ander onderwerp hebben om over te praten"!

NieuwsFilm

meest populair