David Ayer over de #ReleaseTheAyerCut van 'Suicide Squad'

David Ayer over de #ReleaseTheAyerCut van 'Suicide Squad'

De regisseur is zijn fans dankbaar.

Door fans geleide campagnes voor studio's om directors cuts van (slecht ontvangen) films vrij te geven is de laatste jaren een veel voorkomende trend geworden. Zo wisten de filmfanaten na jarenlang aandringen voor Zack Snyder's Justice League te zorgen. Komt er nu ook een nieuwe versie van David Ayer's Suicide Squad aan?

Warner Bros. gaf vorig jaar eindelijk toe aan de eisen van de fans. Snyder mocht zijn visie/versie uitbrengen en ging zelfs zo ver dat bepaalde scenes volledig opnieuw werden opgenomen en nieuw materiaal werd toegevoegd. Zijn cut werd beter onthaald dan de commerciële mislukking die Justice League was.

David Ayer
Nu hebben de fans Suicide Squad op het oog. Ondanks het feit dat James Gunn een nieuwe film heeft gemaakt (die sterk onthaald is maar helaas niet weet te overtuigen aan de box-office) zijn er genoeg mensen die Ayer's versie willen zien. Hij laat nu van zich horen.

Op Twitter wilde de regisseur even zijn dankbaarheid tonen. De hasthag #ReleaseTheAyerCut doet het namelijk erg goed, iets wat Ayer lijkt te waarderen: ''Het is ongelofelijk hoeveel mensen achter de hashtag staan. Het is echt bemoedigend dat zoveel mensen mij steunen''.

Bekijk het volledige bericht van de regisseur hieronder.



Heel anders
Ayer liet al eerder weten dat zijn originele versie van de film veel donkerder was en minder komisch. Warner Bros nam uiteindelijk het heft in handen en het gerucht gaat dat Ayer zelf niet veel had te zeggen. Het resultaat was dan ook zeer teleurstellend. Hopen jullie dat de regisseur alsnog zijn versie uitbrengt?

NieuwsFilm

meest populair