3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Tomb Raider (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roar Uthaug | Cast: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, e.a.
Zeven jaar geleden verdween de vader van Lara Croft, maar ze gelooft nog altijd dat hij in leven is. Wanneer ze een aanwijzing vindt over zijn mogelijke locatie, besluit ze naar hem op zoek te gaan. Dat brengt haar naar een sinister eiland voor de kust van Japan. Tijdens haar missie stuit ze ook op een geheimzinnige organisatie die een mysterieus graf probeert te lokaliseren.

Creed (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Coogler | Cast: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, e.a.
Adonis Johnson, de niet erkende zoon van wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, wil in de voetsporen treden van zijn vader, die hij nooit gekend heeft. Hij vertrekt naar Philadelphia, waar zijn vader zijn legendarische wedstrijd tegen Rocky Balbao vocht. Creed vraagt Balbao, die later bevriend raakte met zijn pa, hem te coachen naar zijn eerste titelgevecht.

The Visit (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, e.a.
Becca en Tyler worden door hun moeder op de trein gezet naar hun opa en oma, die ze nog nooit hebben ontmoet. Al snel merken de kinderen op dat opa en oma zich vreemd gedragen. Ze willen het liefst terug naar huis, maar dat is onmogelijk. Wanneer de waarheid uiteindelijk boven water komt, moeten ze strijden voor hun leven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair