Brad Pitt is weer eens bad-ass in eerste beelden 'Bullet Train'

De nieuwe film van David Leitch (Atomic Blonde) kreeg eerste beelden tijdens CinemaCon.

Bram de Groot 25 augustus 2021 11:31 in Algemeen
Gisteren vond tijdens CinemaCon een uitgebreide presentatie van Sony Pictures plaats. De studio ging in op de meeste van de aankomende films. Uiteraard stonden Spider-Man: No Way Home (trailer) en Ghostbusters: Afterlife (reacties) centraal, maar er werden ook beelden vertoond uit Bullet Train met Brad Pitt.

Helaas zijn de beelden uit de film van regisseur David Leitch (Atomic Blonde) niet online gezet, maar we hebben wel een beschrijving via Variety.

Eerste beelden Bullet Train
De beelden hebben de esthetiek die we van Leitch gewend zijn: een hoog contrast met veel geweld. Pitts personage, die nu bekend staat als Ladybug, is een zwerver met wandelschoenen en een vervaagde tweedjas in een prachtige, maar claustrofobische trein.

In de clip waren Pitt en hiphopster Bad Bunny te zien. In zijn eerste filmrol is de artiest - ook bekend als Benito Antonio Martínez Ocasio - een geduchte tegenstander voor Pitt. Ze slaan elkaar alle kanten op in de trein. Het gevecht gaat om een koffer.

In de verfilming van het boek Maria Beetle van Kōtarō Isaka zijn er ook rollen voor Joey King, Andrew Koji, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon en Logan Lerman.

Vanaf 8 april moet Bullet Train in de wereldwijde bioscoopzalen gaan draaien.

NieuwsFilm