'Wonder Woman'-regisseuse haalt keihard uit naar streamingfilms

'Wonder Woman'-regisseuse haalt keihard uit naar streamingfilms

Patty Jenkins heeft een duidelijke mening... "Hartstikke nep"

Patty Jenkins (40) is het best bekend voor het succesvol leiden van de DC hits Wonder Woman en Wonder Woman 1984. Daarnaast heeft ze een aantal grote andere projecten op de planning staan.

Zoals Wonder Woman 3, Star Wars: Rogue Squadron en Cleopatra. Voor laatstgenoemde zal ze weer samenwerken met Wonder Woman vertolkster Gal Gadot die de hoofdrol op zich moet gaan nemen.

Jenkins had eerder een uitgesproken mening over de gelijktijdige release van WW84 op zowel HBO Max als in de bioscoop (= hartverscheurend), vertelde dat ze nooit een film voor een streamingdienst zou willen maken en doet daar nu nog een schepje bovenop.

Hartstikke nep
Tijdens een CinemaCon-panel stak Jenkins haar visie niet onder stoelen of banken: "Ik heb een regel dat als je een film op tv aanzet, ongeacht waar het oorspronkelijk voor is gemaakt, het een tv-film is, punt. Vertoon je hem in een theater, dán is het een film. Alles wat streamingdiensten uitbrengen, het spijt me, ziet er hartstikke nep uit. Ik hoor en lees er vaak niets over en het werkt gewoon niet als een model voor het vestigen van legendarische grootsheid".

Veel mensen zijn het hier echter niet mee eens en zoals gebruikelijk naar TWITTER gegaan om Jenkins te bekritiseren voor haar opmerkingen.

NieuwsFilm

meest populair