Deze dode Iron Man-schurk denkt nog een toekomst in het MCU te hebben

Deze dode Iron Man-schurk denkt nog een toekomst in het MCU te hebben

Inmiddels wil iedereen wel...

Met de ongelooflijke populariteit van het Marvel Cinematic Universe vandaag de dag, is het niet verwonderlijk dat zo'n beetje elke acteur/actrice hoopt op meer dan één optreden, zo ook Guy Pearce.

Pearce, die superschurk Aldrich Killian vertolkte in Iron Man Three (2013), houdt nog steeds vast aan de mogelijkheid om ooit terug te keren.

In een interview mijmerde de Primetime Emmy winnaar over zijn kansen op een herrijzenis in het MCU: "Het idee is volkomen haalbaar. Het is zo'n fascinerend universum en het verbazingwekkende is dat je niet kan zeggen 'een personage sterft, dus klaar'. Tegenwoordig zijn er prequels, dus we kunnen naar eerdere verhalen of raaklijnen laten overgaan".

Morsdood
Killian gebruikte acteur Trevor Slattery (Ben Kingsley) als dekmantel, maar verklaarde uiteindelijk zichzelf tot ware leider van The Ten Rings voordat hij zijn ondergang tegemoet ging. Hij werd tijdens de climax van de film letterlijk doodgeschroeid door Gwyneth Paltrow's Pepper Potts en je zou dus zeggen dat het einde oefening is voor hem.

Als reactie op boze fans bracht MARVEL de short All Hail The King uit, waarin werd onthuld dat Killian zijn marionettenorganisatie en karakter had gebaseerd op een legende die hij had gehoord en wiens naam hij zich had toegeëigend voor zijn eigen plannen. Voor de echte Mandarin moet je naar Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair