Gerucht: Warner Bros. wil nog een nieuwe Batman voor film met Michael Keaton casten

Gerucht: Warner Bros. wil nog een nieuwe Batman voor film met Michael Keaton casten

Maar wie dan?

Warner Bros. lijkt een interessant idee te hebben voor het mogelijke live-action Batman Beyond-project. Volgens Geekosity wordt druk gewerkt aan dat project en zou er een co-ster gezocht worden voor Michael Keaton.

Batman Beyond volgt de avonturen van Terry McGinnis. Hij is een jonge rogue die de Batman-mantel overneemt. Dat omdat de Dark Knight met pensioen is. Bruce Wayne is ouder en doet vooral dienst als zijn mentor en bondgenoot.

Jonge zwarte acteur
Volgens Geekosity wordt er gezocht naar een jonge acteur voor de rol van McGinnis. Het zou gaan om een zwarte acteur. Daarmee zou er dus nog een extra Batman komen in het universum van Warner Bros. en DC Comics.

Interessant is dat er eerst gekeken zou zijn naar Timothée Chalamet voor de rol van McGinnis. Maar de studio komt daar dan dus mogelijk op terug, als Geekosity het bij het rechte eind heeft.

Michael Keaton keert eerst terug als Batman in de film The Flash, waarin we het multiversum te zien krijgen. Daarna mag hij volgens de vele geruchten nog een tijdje meedoen in het DC-universum.

NieuwsFilm

meest populair