Wonder Woman met het Batman-masker: Gal Gadot deelt opvallende video

De actrice was in voor een geintje.

Elke derde zaterdag van september is Batman Day. Dat was dit jaar ook het geval en vandaag hebben we nog gauw een foto van Gal Gadot in het kostuum van Wonder Woman, die het masker van Batman aan probeert.

Op Twitter wenste de actrice fans een fijne Batman Day en zien we haar het masker van Ben Afflecks personage passen. De combinatie van Wonder Woman met een Batman-hoofd ziet er nogal... apart uit.

Wonder Woman
Actrice Gadot keert terug voor een derde Wonder Woman-film. Dat werd een kleine twee dagen na de release van de film Wonder Woman 1984 bekend gemaakt.

Gadot vertelde toen dat de film zich waarschijnlijk in het heden af zou gaan spelen. Ook onthulde ze dat Cheetah vermoedelijk weer terug is in de nieuwe film.

Wat Batman betreft is er veel om naar uit te kijken de komende tijd. Robert Pattinson speelt de nieuwe Batman in Matt Reeves' The Batman, die los staat van de rest van het DCEU. De film is een Elseworlds-project. Wat het DCEU betreft, krijgen we straks een film te zien met zowel Ben Affleck als Michael Keaton erin: The Flash.

Hieronder de video van Gadot:



NieuwsFilm

meest populair