Regisseur 'The Flash' deelt gave mash-up met 'Batman'-logo van Michael Keaton

Regisseur 'The Flash' deelt gave mash-up met 'Batman'-logo van Michael Keaton

Nog meer bewijs dat Keaton zijn harnas daadwerkelijk weer gaat dragen...

De productie van DC's The Flash is in volle gang. Vooral de ontmoetingen tussen de Scarlet Speedster en de twee Batmans (Ben Affleck en Micheal Keaton) is iets waar fans naar uitkijken.

Hoewel we nog tenminste moeten wachten tot de DC FanDome van oktober om te zien wat hun rollen inhouden en hoe groot hun aandeel wordt, voegt een nieuwe foto meer bevestiging toe aan de speculaties.

Het kiekje (hieronder te bekijken) werd gedeeld door regisseur Andy Muschietti en toont het Batman-embleem van Keaton's pak uit 1989, dat rood gespoten lijkt te zijn met een geel Flash-embleem eroverheen.


Meer stof tot verder speculeren
Op dit moment is alles mogelijk en blijft het gissen wat de afbeelding betekent. Het kan een alternatief pak zijn voor Keaton, een trofee, het 'Jokerized' pak uit Dawn Of Justice of het duit op Red Death, de hybride versie van Batman en The Flash uit de Dark Knights: Metal-verhaallijn.

Het lijkt in ieder geval wel een zekerheidje dat we Keaton niet enkel als een oudere Bruce Wayne gaan zien, maar dat hij het iconische harnas ook opnieuw gaat aantrekken. Afwachten maar!

NieuwsFilm

meest populair