Bam! Analisten voorspellen een knallend openingsweekend voor 'No Time To Die'

Bam! Analisten voorspellen een knallend openingsweekend voor 'No Time To Die'

De makers lijken zich vooralsnog geen zorgen te hoeven maken...

Na (veel) langer wachten dan hijzelf misschien had gehoopt, keert James Bond vanaf deze week eindelijk terug naar het witte doek in No Time To Die. Voor de wereldwijd wankelende bioscopen is zijn aankomst geen minuut te vroeg.

En waar men de afgelopen maanden behoorlijk begon te zweten over de verwachtingen die de 25e inzending van de Britse spionageserie (en afscheid van vertolker Daniel Craig) in moet lossen aan de kassa's om een succes te worden, zijn de eerste berichten meer dan positief.

Naar verwachting zal 007 overal de box-office in vuur en vlam gaan zetten en de komende dagen tenminste $90 miljoen dollar binnen harken.

Deze week zijn onder andere het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Korea, Brazilië, Duitsland, Italië, Japan, Mexico en Spanje aan de beurt. Volgende maand volgt de première in Frankrijk, Rusland en China.

Indrukwekkend
Het bedrag zou behoorlijk indrukwekkend zijn. Uiteraard vanwege de nog steeds geldende coronabeperkingen (lees: QR-code), maar ook omdat het niet ver bij diens voorgangers vandaan ligt. Skyfall noteerde $109 miljoen dollar in 2012 waar Spectre in 2015 debuteerde met $123 miljoen dollar internationaal.

NieuwsFilm

meest populair