Hoe overrated zijn de films van Christopher Nolan?

Hoe overrated zijn de films van Christopher Nolan?

Je kunt uiteraard fan zijn van Nolan en zijn films. Maar hoe goed zijn ze eigenlijk?

Met de film Memento brak regisseur Christopher Nolan door en na The Dark Knight uit 2008 stond hij in één keer bovenaan het lijstje van favoriete filmmakers van de nodige fanboys.

Iedere keer als er een nieuwe film van Nolan verschijnt is er een flinke hype rond de release. Denk maar terug aan Tenet van verleden jaar. Ondanks dat de ontvangst helemaal niet zo denderend was, werd er volop gesproken over de film, nog los van dat de film in coronatijd uitkwam.

Hoe overrated zijn de films van Christoper Nolan
Zijn oorlogsfilm Dunkirk en de scifi-film Interstellar konden de afgelopen jaren op minder steun rekenen en ook The Dark Knight Rises werd na zijn eerste twee Batman-films duidelijk zwakker ontvangen. Dus zijn de films van Nolan eigenlijk niet een beetje te overhyped of overrated?

Uiteraard kun je wisselend reageren op deze vraag. Je kunt het er deels of geheel mee eens of oneens zijn. Uiteraard verdient je keuze een verdere toelichting. Deze kun je plaatsen op de gebruikelijke plaats onder de poll. Overigens werd recent Nolans nieuwe film Oppenheimer met Cillian Murphy aangekondigd.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair