Algemeen

Jeffrey Wright onthult wel heel strakke 'No Time to Die'-foto

James Bond zag er nooit strakker uit.

door Jim Pedd om 06:56 in Algemeen
Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

Na meerdere keren uitgesteld te zijn, draait No Time To Die eindelijk in de bioscoop. Het is de vijfde en laatste keer dat acteur Daniel Craig in de huid van James Bond kruipt.

In No Time To Die zien we niet alleen Daniel Craig weer een hoofdrol spelen, ook brengt de film voor het eerst sinds 2009 Jeffrey Wright terug als Felix Leiter. En naast hem zien we ook nieuwkomer Billy Magnussen als CIA-liaison.

Strakke foto
Op zijn Instagram plaatste acteur Jeffrey Wright een strakke foto van zijn terugkeer in No Time To Die. We zien hem op het beeld samen met Craig en nieuwkomer Magnussen.

Recentelijk vertelde Wright nog hoe het voor hem was om terug te keren in de franchise. Hij bleek jarenlang de vraag gesteld te hebben aan producent Barbara Broccoli of Felix weer terug kon keren. Zover mocht het nooit komen, tot we dit jaar No Time To Die te zien kregen.

"Het voelde goed, nu dit de laatste film voor Daniel zou worden, om Felix van de partij te laten zijn en deze hoofdstukken in de geschiedenis van de franchise af te ronden", vertelde Wright. "Ik ben dankbaar dat dit aan het einde van de dag is hoe het zich allemaal heeft laten ontwikkelen."

Hieronder de foto:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair