8 megagrote films van Netflix die nog dit najaar verschijnen

Veel mooie Netflix Original Films dit jaar.

Bram de Groot 25 October 2021 20:30 in Netflix
Op Netflix verschijnen aan de lopende band Originals, ook films. Hieronder acht Netflix Original Films die nog dit jaar op de streamingdienst moeten gaan verschijnen.

Army of Thieves

Regie: Matthias Schweighöfer | Hoofdrollen: Nathalie Emmanuel, Matthias Schweighöfer, Jonathan Cohen, Ruby O. Fee, Jim High, Stuart Martin, Trent Garrett | Vanaf vrijdagDeze prequel speelt zich af in de jaren voor Army of the Dead. We volgen de Duitse kluizenkraker Ludwig Dieter, die een groep aspirant-dieven op een topgeheime overval leidt, ergens aan de begintijd van de zombie-apocalypse.

Passing

Regie: Rebecca Hall | Hoofdrollen: Tessa Thompson, Alexander Skarsgård, Bill Camp, Andre Holland, Ruth Negga, Gbenga Akinnagbe, Derek Roberts | Vanaf 10 novemberIn het New York City van de jaren 1920 komt het leven van een zwarte vrouw op z'n kop te staan als haar leven verstrengeld raakt met dat van een voormalig jeugdvriend die zich als wit voordoet.

Red Notice

Regie: Rawson Marshall Thurber | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Chris Diamantopoulos, Vincenzo Amato, Pascal Petardi, Tom Choi | Vanaf 12 novemberEen peperdure Original met een budget van zo'n 200 miljoen dollar, waarvan 60 miljoen naar de drie hoofdrolspelers, Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot ging. In de film moet een interpol-agent 's werelds meest gezochte kunstdief opsporen.

tick, tick... Boom!

Regie: Lin-Manuel Miranda | Hoofdrollen: Vanessa Anne Hudgens, Andrew Garfield, Bradley Whitford, Alexandra Shipp, Judith Light, Noah Robbins | Vanaf 19 novemberDeze film vertelt het verhaal van Jon, een componist voor het toneel met grote ambities, die als ober werkt in New York terwijl hij Superbia schrijft - wat hij hoopt dat de volgende grote Amerikaanse musical zal worden en hem eindelijk zijn grote doorbraak zal bezorgen. Jon voelt ook druk van zijn vriendin Susan, die het zat begint te worden om haar eigen aspiraties in het leven telkens maar in de wacht te zetten ten faveure van die van Jon.

Bruised

Regie: Halle Berry | Hoofdrollen: Halle Berry, Stephen Henderson, Marcella Lentz-Pope, Nikolai Nikolaeff, Shamier Anderson, Adriane Lenox | Vanaf 24 novemberJackie "Justice" is een in ongenade gevallen MMA-vechtersbaas die gefaald heeft in het enige waar ze heel haar leven goed in is geweest: vechten. Maar wanneer Manny, de 6-jarige zoon die ze jaren geleden verlaten heeft, weer op de stoep staat, moet Jackie haar eigen demonen zien te verslaan, evenals een opkomend talent in de wereld van mixed martial arts. Daarnaast zal ze alles uit de kast moeten halen om de moeder te worden die haar zoontje verdient.

The Power of the Dog

Regie: Jane Campion | Hoofdrollen: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Kodi Smit-McPhee, Jesse Plemons, Elisabeth Moss, Frances Conroy, Keith Carradine | Vanaf 1 decemberHet verhaal van The Power of the Dog gaat over twee rijke broers, Phil en George, die met z'n tweeën een grote ranch bezitten in Montana. Wanneer George in het geheim met een lokale weduwe (Moss) trouwt, ontketent de briljante maar wrede Phil een oorlog om haar te breken. Hij deinst er niet voor terug om haar zoon Peter als pion te gebruiken in zijn meesterplan.

The Unforgivable

Regie: Nora Fingscheidt | Hoofdrollen: Sandra Bullock, Viola Davis, Aisling Franciosi, Rob Morgan, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Emma Nelson | Vanaf 10 decemberEen vrouw wordt vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een geweldsmisdrijf en komt terug in een samenleving die weigert haar verleden te vergeven.

Don't Look Up

Regie: Adam McKay | Hoofdrollen: Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Tyler Perry, Cate Blanchett, Jonah Hill, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Mark Rylance, Gina Gershon | Vanaf 24 decemberHet verhaal van twee astronomen die bepaald niet de hoogst aangeschreven van de wereld zijn. Maar het zijn precies die twee, die op een gigantische mediatour moeten vertrekken om de mensheid te waarschuwen voor een komeet die de planeet zal verwoesten.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair