Smakeloos: bekend koppel gaat tijdens Halloween als 'killer' Alec Baldwin en indiaan

Smakeloos: bekend koppel gaat tijdens Halloween als 'killer' Alec Baldwin en indiaan

Zeer ongepast en dat kregen ze ook te horen.

Alec Baldwin schoot vorige maand per ongeluk een cameravrouw dood op de set van de western Rust. Ondanks het feit dat dit natuurlijk vreselijk is, maken de nodige bekendheden ook gebruik van de gelegenheid om uit te halen naar de acteur (zie Donald Trump Jr.). Afgelopen weekend was het weer raak.

Het bekende Amerikaanse koppel, tv-persoonlijkheid/actrice Kelly Dodd en verslaggever Rick Leventhal, vonden het namelijk leuk om tijdens Halloween verkleed te gaan als Alec Baldwin in zijn Rust-outfit (Leventhal) en als een Native-American (Dodd). Bekijk het controversiële kiekje hieronder.



Kritiek
Het koppel is echter flink met de grond gelijk gemaakt. Zo vinden de nodige mensen dat dit zeer ongepast is, aangezien een jonge vrouw is gestorven en haar zoontje het nu zijn moeder moet doen. Voornamelijk Leventhal kreeg de nodige kritiek te verduren, maar hij beet van zich af.

Zo zegt de 61-jarige journalist: "Ik probeerde op geen enkele manier iemand te beledigen, behalve Alec Baldwin. Hij is een eikel en verdient alle haat die hij nu krijgt. Als hij zo tegen wapens, waarom staat hij er dan mee te pronken op filmsets, richt op mensen en haalt dan de trekker over? Richt je woede op hem en op de hypocrisie van de filmindustrie."

Ander kostuum
Dodd kwam echter ook onder vuur te liggen. Ook al heeft zij Indiaanse roots, meerdere mensen lieten weten dat haar kostuum niet is zoals de Indiaanse vrouwen zich echt kleden. Ook zij verdedigde haar kostuum: "Mensen zijn veel te gevoelig. Ik omarm mijn Indiaanse afkomst. Dit was een eerbetoon."

Leventhal nam het eveneens voor haar op: "Als we elk kostuum zouden analyseren op wie er aanstoot aan zou kunnen nemen, zou er geen Halloween meer zijn." Dodd krijgt echter wel vaker kritiek te verduren, maar dat heeft ze aan haar eigen uitspraken te danken. Vorig jaar, toen de coronacrisis erger en erger werd, zei de realityster dat het virus "God's manier was om de kudde uit te dunnen". Hierdoor werd ze zelfs ontslagen.

NieuwsFilm

meest populair