Sylvester Stallone keert terug voor Guardians of the Galaxy Vol. 3

De geruchten over de Sylvester Stallone's terugkeer naar het MCU blijken waar te zijn.

In Guardians of the Galaxy Vol. 2 Vol. 2 sloot Sylvester Stallone zich aan bij het Marvel Cinematic Universe. In deze superheldenfilm speelde hij de legendarische Ravager kapitein Stakar Ogord.

Zijn rol was niet al te groot in deze tweede Guardians of the Galaxy-film. Echter er gingen al geruchten rond dat Sylvester Stallone terug zou keren in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

MCU
De acteur heeft dat nu bevestigd door op Instagram een achter-de-schermen video van Guardians of the Galaxy Vol. 3 te posten. Deze video onthult niet veel maar Stallone laat wel zien hoe hij zijn gezicht gescand wordt in een aantal verschillende uitdrukkingen.

Volgens de geruchten zou de rol van Stallone in dit derde deel een stuk groter worden.

Start productie Guardians of the Galaxy Vol. 3
James Gunn liet eerder deze week weten dat de productie van Guardians of the Galaxy Vol. 3 officieel was begonnen. De regisseur noemde dit "een vreemde, lange en soms uitdagende reis".

Chris Pratt, Zoë Saldana, Karen Gillan, Dave Bautista en Pom Klementieff keren allemaal terug voor de derde Guardians of the Galaxy-film. Dit keer zijn er weer een aantal nieuwkomers tot de franchise.

Adam Warlock
Acteurs Chukwudi Iwuji en Will Poulter zullen ook te zien zijn in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Er is eerder al bekend gemaakt dat Will Poulter Adam Warlock zal gaan spelen.

Over de rol van Chukwudi Iwuji wordt nog geheimzinnig gedaan. Voor de onthulling van zijn personage zullen we nog wellicht nog een tijdje moeten wachten.

Hechte vriendschap
De terugkeer van Sylvester Stallone naar Guardians of the Galaxy Vol. 3 laat zien dat de acteur nog steeds goed bevriend is met regisseur James Gunn. Zo heeft de 'Sly' ook de stem van King Shark ingesproken in James Gunn's The Suicide Squad.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal in 2023 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair