Jared Leto wakkert vuurtje weer aan rondom de Ayer-cut van 'Suicide Squad'

Jared Leto wakkert vuurtje weer aan rondom de Ayer-cut van 'Suicide Squad'

Breng hem uit op HBO Max en snel een beetje...

Regisseur David Ayer plaatste de afgelopen maanden een paar foto's van Jared Leto's Joker achter de schermen bij Suicide Squad (2016).

De 'Clown Prince Of Crime' bleek een veel grotere rol te hebben in de originele versie. Onder andere zijn relatie met Harley Quinn (Margot Robbie) was een belangrijk aspect van het verhaal.

Volgens Leto was er ooit genoeg beeldmateriaal om een hele nieuwe film mee te vullen. Daarom is het geen verrassing dat de acteur een behoorlijke voorstander is van de hashtag #releasetheayercut.

Het laatste idee was om de verguisde film op HBO Max uit te brengen en toen Leto naar een reactie werd gevraagd, gaf hij aan te wensen dat Ayer alsnog dezelfde respectvolle behandeling krijgt als Zack Snyder:

Tegenover VARIETY: Absoluut. Waarom niet? Waarom zouden ze niet? Daar is streaming voor, toch"? Hieronder zie je het fragment:


Makkelijker te realiseren
Terwijl de Snyder-cut van Justice League een aanzienlijke investering nodig had om voltooid te worden (aangezien hij maar half af was), is een eventuele Ayer-cut een ander verhaal, want alle fotografie was klaar.

Er zouden enkel nog wat digitale effecten moeten worden toegevoegd. Niet voor niets werd er een voltooide versie aan de studiobazen vertoond die meer bewerkingen eisten wat na een heel proces weer resulteerde in de uiteindelijke bioscoopversie van de film.

NieuwsFilm

meest populair