Netflix-hit 'Red Notice' sneller dan verwacht van de eerste plaats verstoten

Netflix-hit 'Red Notice' sneller dan verwacht van de eerste plaats verstoten

Door een vechtende Halle Berry...

Met het toekomstbeeld de meest gestreamde Netflix-film tot op heden te worden, mogen de makers van de peperdure €200-250 miljoen dollar kostende actiecomedy Red Notice niet klagen.

Toch heeft de titel sneller dan verwacht afstand moeten doen van de nummer #1 positie in de Top-10, want het intieme Bruised van en met Halle Berry ging eergisteren in première, maar knalde meteen naar boven in de lijst.

De ontvangst van het MMA-drama is niet overweldigend enthousiast (FT-recensente Jacoline Maes had er 2,5 ster voor over) met een voorlopige Rotten Tomatoes-score van 57%, maar dit heeft het publiek er niet van weerhouden massaal te gaan kijken.

Tijd
De vraag is hoelang Berry's regiedebuut de nummer #1 positie kan vasthouden. Er staan tot volgende maand geen grote releases gepland.

Wel staat het weekend voor de deur en het kan zomaar gebeuren dat Red Notice weer terugslaat, want de film met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot is natuurlijk wel het ideale hersenloze wegwerpentertainment voor op een regenachtige zaterdag- of zondagmiddag.

NieuwsFilm

meest populair