Netflix-hit 'Red Notice' sneller dan verwacht van de eerste plaats verstoten

Door een vechtende Halle Berry...

Arjen Rooseboom 26 November 2021 22:30 in Algemeen
Met het toekomstbeeld de meest gestreamde Netflix-film tot op heden te worden, mogen de makers van de peperdure €200-250 miljoen dollar kostende actiecomedy Red Notice niet klagen.

Toch heeft de titel sneller dan verwacht afstand moeten doen van de nummer #1 positie in de Top-10, want het intieme Bruised van en met Halle Berry ging eergisteren in première, maar knalde meteen naar boven in de lijst.

De ontvangst van het MMA-drama is niet overweldigend enthousiast (FT-recensente Jacoline Maes had er 2,5 ster voor over) met een voorlopige Rotten Tomatoes-score van 57%, maar dit heeft het publiek er niet van weerhouden massaal te gaan kijken.

Tijd
De vraag is hoelang Berry's regiedebuut de nummer #1 positie kan vasthouden. Er staan tot volgende maand geen grote releases gepland.

Wel staat het weekend voor de deur en het kan zomaar gebeuren dat Red Notice weer terugslaat, want de film met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot is natuurlijk wel het ideale hersenloze wegwerpentertainment voor op een regenachtige zaterdag- of zondagmiddag.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Teveel content, Netflix moet beter gaan plannen.

Speedster

Avatar

Snap niet wat er beter te plannen valt dan één (Netflix)film per week, maar goed Smiley face Hoe meer films en series, hoe beter. Betalen er ook genoeg voor tegenwoordig.

Beyonder

Avatar

Teveel content???? Het is nooit teveel. Hoeft Netflix niet te plannen. We moeten zelf plannen.

mcdaktari

Avatar

Onvoorstelbaar vind ik want Bruised is toch ook niks aparts????

SeanDeNiro

Avatar

Red Notice begon leuk maar verviel al heel snel in een moderne 17 in een dozijn film. En Badot kan totaal niet acteren.

McKentin

Avatar

@mcdaktari ... en dat is Red Notice wel?

Dun123can456

Avatar

^ daar is toch wel 250 mil aan uitgegeven dus dat is wel anders

MovieWanker

Avatar

Vandaag gekeken. Op zich niks bijzonders inderdaad. Uw typische standaard blockbuster film. Echter voor thuis op de bank toch leuk als tussendoortje mits je er geen al te hoge verwachtingen van hebt. Niks meer en niks minder. Smiley face

Fluffer

Avatar

Ja en zo is er wel ieder week een nieuwe nummer 1, als er niet veel interessants aangeboden word raakt een film met een bekende naam vlug op de eerste plaats natuurlijk , benieuwd wat het volgende week zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair