Keanu Reeves schopt bad-guy verrot op nieuwe afbeelding 'The Matrix Resurrections'

Keanu Reeves schopt bad-guy verrot op nieuwe afbeelding 'The Matrix Resurrections'

Neo is het zo te zien nog niet verleerd...

Deze maand is er toch wel eentje om naar uit te kijken qua filmreleases, want naast bijvoorbeeld Spider-Man keert ook The Matrix binnenkort terug naar het witte doek met Resurrections.

Op een nieuwe afbeelding die is vrijgegeven zien we hoe acteur Jonathan Groff, in de rol van een mysterieuze agent, een karatetrap blokkeert van Keanu Reeves' Neo in één van de (waarschijnlijk) vele gevechten.

We houden het karakter van Groff nog een beetje geheim (tenzij je dit spoiler-artikel hebt gelezen of het hier open en bloot in de comments zet), maar het lijkt erop dat hij meer zal doen dan alleen in een stoel zitten en mooie kleding dragen.

Het beeld doet denken aan de typische hoogvliegende kick waar de franchise om bekend staat. Bekijk de afbeelding hieronder:

Bekijk de afbeelding

Terug bij af
Uiteraard zijn er weer blauwe en rode pillen en duiken er heel wat bekende gezichten uit de vorige trilogie op. Maar Morpheus is nu bijvoorbeeld jong en wordt gespeeld door Yahya Abdul-Mateen II en Neo blijkt eerst weer de oude Thomas Anderson te zijn.

Gelukkig voor hem is er altijd nog Trinity (Carrie-Anne Moss) en hopelijk leidt zij hem weer naar de verlossing uit een door machines(?) computer-gesimuleerde werkelijkheid. Vanaf 23 december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair