Slecht nieuws voor fans van Deathstroke van Joe Manganiello

Slecht nieuws voor fans van Deathstroke van Joe Manganiello

Hij denkt niet nog terug te keren.

Is Joe Manganiello de persoon met de meeste pech van alle castleden die ooit tekende voor het DC Extended Universe? Gezien de feiten lijkt het daar stiekem wel een beetje op.

Manganiello debuteerde na de aftiteling van Justice League als Deathstroke. Even was hij ook te zien in Zack Snyder's Justice League, maar echt groot werd de rol van de acteur niet. Hij zou namelijk terugkeren als slechterik in The Batman en zou zelfs even te zien zijn in The Suicide Squad. Dat kwam allemaal niet uit, waarmee de acteur dus op die ene keer na geen enkel moment te zien was.

Deathstroke-terugkeer
In totaal heeft Manganiello dus een kleine vijf minuten aan schermtijd gehad in de complete DC-franchise. Fans hebben tegelijk nooit de hoop opgegeven dat 'ie misschien nog wel wat vaker te zien zou zijn.

Maar het idee dat Manganiello een glorieuze comeback in het DCEU maakt, kan je wel loslaten. Tijdens een interview met Coming Soon kwam z'n rol als Deathstroke voorbij.

Hem werd gevraagd of hij nog eens terug gaat keren. Maar de acteur had een vrij teleurstellend (en kort) antwoord: "Nee, dat heb ik een tijdje geleden los gelaten'. Ga er dus maar niet van uit dat Deathstroke nog eens terugkeert.

NieuwsFilm

meest populair