'Spider-Man: No Way Home' scoort zelfs voor een MCU-film zeldzaam goed bij de kijker

'Spider-Man: No Way Home' scoort zelfs voor een MCU-film zeldzaam goed bij de kijker

De CinemaScore is A+!

Spider-Man: No Way Home heeft in de Verenigde Staten een A+ CinemaScore gekregen van het publiek. Dat is het hoogste van alle MCU-films die in 2021 verschenen en de film is een van de vier (!) MCU-films die deze score bereikten.

Dat is een knappe prestatie, want Spider-Man: No Way Home had veel druk om mee om te gaan. We wisten dat meerdere fanfavoriete slechteriken terug zouden keren en het was heel erg de vraag of Spider-Man: No Way Home daar wel goed genoeg mee om zou gaan om een succes te zijn. Nou, dat blijkt wel het geval.

Spider-Man-succes
De nieuwe Marvel Studios-film is in de box office al een groot succes, met een openingsweekend van 240 miljoen dollar, waarmee 'ie het vierde beste openingsweekend ooit beleefde in de Verenigde Staten.

Maar los daarvan scoorde de film dus ook een knappe CinemaScore: A+. Andere Marvel-films die dit jaar uitkwamen scoorden minder: Black Widow (A-), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (A) en Eternals (B).

Overigens scoorde Eternals de laagste CinemaScore-rating in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe.

Mocht je je nu afvragen welke MCU-films verder een A+ CinemaScore kregen, dan hebben wij het antwoord voor je: The Avengers, Black Panther en Avengers: Endgame.

NieuwsFilm

meest populair