Grote naam meldt zich voor de regie van 'Man Of Steel 2'

Grote naam meldt zich voor de regie van 'Man Of Steel 2'

Maar Warner Bros. blijft terughoudend...

Henry Cavill wil, de fans willen en nu is er zelfs een regisseur die wil. Dus wanneer krijgen we nou eindelijk eens Man Of Steel 2 te zien?

Via ScreenRant komt naar buiten dat Matthew Vaughn (Layer Cake, Kick-Ass, X-Men: First Class, Kingsman, The King's Man) graag een goed vervolg op de hit van Zack Snyder uit 2013 wil maken, maar dan wel met een kleurrijke, leuke Superman.

De regisseur filmt momenteel een bewerking van de spionageroman Argylle, met in de hoofdrollen eveneens Cavill, John Cena, Bryce Dallas Howard, Samuel L. Jackson en Bryan Cranston.

Het moet weer gezellig en vrolijk
Volgens Vaughn maakte Batman v Superman (2016) een fout om de Batman-vibe in de Superman-wereld te plaatsen omdat ze gewoon niet hetzelfde zijn, daarbij verwijzend naar het contrast tussen Christopher Nolan's Batman Begins (2005) en Richard Donners Superman (1978).

Studio Warner Bros. houdt de lippen echter nog steeds stijf op elkaar en lijkt steeds meer bezig te zijn met hoe ze de Kryptoniaanse superheld het beste opnieuw kunnen opstarten in een andere vorm.

NieuwsFilm

meest populair