Gaat Carrie-Anne Moss een 'Matrix'-reünie in 'John Wick 4' compleet maken?

Gaat Carrie-Anne Moss een 'Matrix'-reünie in 'John Wick 4' compleet maken?

De actrice heeft een wens...

De connecties tussen The Matrix- en John Wick-franchises lopen diep en gaan veel verder dan alleen maar hoofdrolspeler Keanu Reeves die één van zijn beroemdste regels als Neo nabootst in Chapter 3 als hij zegt dat hij wapens nodig heeft... heel veel wapens.

John Wick-regisseur Chad Stahelski was de stuntdubbel van Reeves in de originele trilogie, had een cameo in het recent uitgekomen Resurrections en Laurence Fishburne (Morpheus in de originele trilogie) is een vast onderdeel geworden als de Bowery King van de onderwereld.

En dan vergeten we nog bijna de optredens van Matrix-collega's Daniel Bernhardt en Randall Duk Kim in respectievelijk de eerste en tweede Wick.

Oude liefdesinteresse
Nu wil ook Carrie-Anne Moss (Trinity) een deel van de actie meepakken: "Ik hou van John Wick. Ik begon echt Keanu's buitensporige gave te begrijpen om verhalen door zijn lichaam te vertellen. Het was geweldig om die diepte te zien die hij met zijn lijf kan creëren. Het is echt een kunstvorm. Ik zou het supergaaf vinden om een huurmoordenaar te spelen en zal alvast beginnen met oefenen".

Chapter 4 werd onlangs verschoven naar begin volgend jaar, maar een vijfde uitje voor de beruchte en zeer niet-gepensioneerde huurmoordenaar heeft al groen licht gekregen van de studio.

NieuwsFilm

meest populair